miércoles, 7 de mayo de 2014

Trencaclosques "La lletera"

Ara que ja coneixeu la faula de la lletera esteu preparats per a realitzar el següent trencaclosques! 

Les faules i les seues moralitats

Aquest matí hem estat estudiant a classe de Valencià que les faules són composicions literàries breus que transmeten una ensenyança. Ací vos deixe el document que he creat amb dos de l’autor La Fontaine perquè les llegiu i escrigueu en un comentari la moralitat de cadascuna. Feu clic en la icona inferior dreta per veure-les a pantalla completa.

martes, 6 de mayo de 2014

Collage "Visitem la Font Roja"

Feu clic en la imatge per gaudir del collage virtual que hem construït entre tots amb les fotos que vau fer ahir a la Font Roja. Vos agrada com ha quedat?

 fes clic

Estem en forma!

L’activitat física és molt important per a dur una vida saludable. Fes clic en la següent imatge, llig les explicacions i respon a les preguntes fent clic en “OK” per a corregir-les. Demà les comentarem a classe d’Educació Física. Endavant!


lunes, 5 de mayo de 2014

El dia i la nit... no són tan diferents com semblen.

Aquesta setmana treballarem a classe que tots tenim característiques que ens fan diferents però també pareguts. Açò és el que descobreixen els protagonistes d’aquest curtmetratge, el qual heu de veure i fer una pregunta per comentar-la demà a classe.

Solució de les 7 diferències

Entre tots hem aconseguit descobrir quines parts li faltaven a la imatge de Don Quixot i Sanxo, ací teniu els resultats. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


domingo, 4 de mayo de 2014

Geometria de Proximitat

Vos agradaria obtindre el certificat de geni en geometria? Doncs, ací vos deixe la cacera del tresor que anirem emprant les properes setmanes per estudiar les figures geomètriques d’una manera molt divertida.


¡Feliz día de la madre!

No hay cosa más bonita en el mundo que las mamás y esto es lo que han querido transmitiros vuestros hijos a través de los pareados que aparecen en la siguiente presentación. ¡Esperamos que os gusten! ¡Feliz día mamis!

sábado, 3 de mayo de 2014

Fomentem una autoestima positiva

Estimats pares, ací vos deixe un vídeo molt interessant sobre com fomentar l’autoestima en els vostres fills perquè tinguen confiança en ells mateixos. Espere que vos servisca d’ajuda, ja em dieu que vos ha paregut.

M'ajudeu a trobar les 7 diferències?

Aquest matí he tornat a llegir les divertides aventures del nostre amic Don Quixot i m’he adonat que han desaparegut algunes parts de la imatge que tenia al llibre. Esteu disposats a ajudar-me a trobar-les? A continuació vos deixe el document que he creat amb ambdós fotos perquè hem digueu les 7 diferències. Endavant! (Si feu clic sobre el document el podreu veure més gran)


viernes, 2 de mayo de 2014

Qui vol ser milionari

Hui hem jugat a “Qui vol ser milionari” a classe de Coneixement del Medi. Feu clic sobre la imatge per tornar a jugar i acabar d’assolir els aparats del cos humà que hem estudiat aquests dies.


Les aventures de Don Quixot

Esta és la presentació que he emprat aquest matí per presentar-vos les aventures de Don Quixot. Feu-li una ullada i escrigueu en un comentari quina és l’aventura que més vos ha agradat i perquè. 


Present Continuous

Here is the presentation of the didactic unit we are studying. Look at it and do the activity 1 to practice the use of the present continuous.


jueves, 1 de mayo de 2014

Tempos Musicals

Si feu clic en la següent imatge trobareu l’interessant recurs flash que hem emprat aquest matí per estudiar els Tempos Musicals. Feu-li una ullada i pregunteu els dubtes que vos hagen quedat. 
  

L'esperança més enllà de la por

He elaborat aquest pòster sobre els durs viatges que emprenen milers de subsaharians cada dia per posar-ho en classe i que tinguem consciència que, mentres nosaltres estem estudiant, molta gent viu en condicions infrahumanes i es veu obligada a abandonar els seu país d’origen. Feu-li una ullada i escrigueu una pregunta per a comentar-la demà.