sábado, 19 de abril de 2014

Benvinguts

Hola a tots i a totes! Sóc Aitana Fernàndez, tutora del grup de cinquè de primària en línia valenciana del CEIP Sant Joan d’Alacant. Tinc el plaer de donar-vos la benvinguda al meu bloc creat per a les aules del segle XXI. Avui, ens trobem en la societat de la informació on les TIC juguen un paper cada vegada més important i evidentment els centres escolars hem d’adaptar-nos als canvis. Malgrat tot, no vol dir que les noves tecnologies es converteixen en l’únic eix de metodologia educativa, sinó en un complement formatiu que ofereix ferramentes i recursos de gran utilitat per a dur a terme l’aprenentatge de manera significativa.

           Amb aquesta intenció naix el present bloc, una ferramenta dirigida a:

Alumnes del meu grup:  En l'etiqueta "ALUMNES" (o en cadascuna de les subetiquetes ordenades per assignatura) trobareu jocs i recursos educatius relacionats amb totes les àrees. Aquestes activitats les aniré pujant a mesura que anem treballant els continguts a classe perquè pugueu aprofundir i practicar més a casa. No oblideu que és molt important comentar en cada entrada allò que se vos demana a banda de qualsevol dubte que vos puga sorgir.
Pares, mares i familiars de l’alumnat: En l’etiqueta destinada a vosaltres anomenada “PARES” trobareu les entrades que aniré pujant per comunicar-vos esdeveniments tals com excursions, materials per a una tasca concreta, etc. i recursos que considere interessants i que vos serviran per ajudar als vostres fills en la seva formació. A més a més, podreu veure el tipus de treball que realitzem diàriament a classe i utilitzar el bloc per transmetre’m qualsevol dubte, suggeriment, etc.

       Però, no sols ells podran emprar “Cinquè 2.0” sinó que vos invite a qualsevol altre membre de la comunitat educativa a fer ús formatiu i recreatiu d’aquest, així com a aportar idees i propostes de millora.

 Feu clic en la següent imatge per veure el vídeo de benvinguda:
 fes clic


         Animeu-vos a participar en aquest viatge educatiu virtual! Espere que vos resulte una experiència lúdica i enriquidora.

Atentament,
Aitana Fernàndez, mestra d’Educació Primària.
Salutacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies per la teua aportació!